Heemkundekring Bakel en Milheeze organiseert twee fototentoonstellingen op 10/11 en 17/18 december.

Heemkundekring Bakel en Milheeze organiseert in het kader van zijn 40-jarig bestaan twee fototentoonstellingen. Deze worden 10/11 en 17/18 december gehouden in de kerken van Bakel en Milheeze. Aanleiding is de presentatie van een uitgebreide fotocollectie van Bakel, Milheeze en De Rips in de beeldbank van de erfgoedsite Erfgoed Gemert-Bakel die sinds kort online staat en door iedereen bekeken kan worden. Leden van de heemkundekring Bakel en Milheeze hebben veel vrije tijd gestoken in het digitaliseren en beschrijven van de duizenden foto’s. Een selectie van de fotocollectie wordt nu getoond aan de inwoners van Bakel en Milheeze gedurende twee weekenden.

 

Fototentoonstelling : Erfgoed “Bakel”

Zaterdag 10 en zondag 11 december van 11.00 tot 17.00 uur

Sint-Willibrorduskerk, Sint Wilbertsplein 12 Bakel

 

Fototentoonstelling : Erfgoed “Milheeze”

Zaterdag 10 en zondag 11 december van 11.00 tot 17.00 uur

Sint-Willibrorduskerk, Kerkeind 37 Milheeze

Foto: Frans Sigmans, Bakel

Frans Sigmans Bakel

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×