Supermarkt Jumbo Gemert heeft in samenwerking met Heemkundekring ‘De Kommanderij Gemert’ een verzamelalbum uitgebracht over de geschiedenis van Gemert, Handel, De Mortel en Elsendorp. Het boek is verkrijgbaar bij Jumbo Gemert. Wie erin slaagt 256 verschillende foto’s te verzamelen heeft het album compleet. De actie loopt van 8 september tot en met 2 november. Aansluitend volgt nog een ruilbeurs. Het boek is samengesteld door Paul Verhees, bestuurslid van de heemkundekring, samen met Jeanne van Melis, Laura Habraken en José van der Aa van de fotowerkgroep. Rubrieken in het album zijn ondermeer: ‘Vorstendom Gemert’, ‘Het kasteel’, ‘Het Rijke Roomse Leven’, ‘Indische Gemertenaren’, ‘Boerderijen’, ‘Ambachtelijk werk’, ‘Oorlog’ en ‘Verenigingen’.

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×