Per 1 september is een nieuwe medewerker in dienst gekomen bij het gemeentearchief. Jacquelien van den Acker is de nieuwe studiezaalmedewerker/archiefassistent. Zij volgt Simon van Wetten op die per 1 oktober met pensioen gaat. Jacquelien zal op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig zijn. Hieronder stelt zij zich voor.

Mijn naam is Jacquelien van den Acker. Ik kom uit Gemert en heb vijf jaar gewoond in Amsterdam, waar ik kunstgeschiedenis heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als onderzoeksassistent voor twee kunsthandels en een veilinghuis. Daarnaast ben ik ook vrijwilliger geweest voor de keuringscommissies van verschillende kunstbeurzen. Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe functie als archief-assistent en blij dat ik mijn liefde voor kunst, cultuur en geschiedenis kan thuisbrengen in een baan die verbonden is met mijn eigen dorp. Ik heb er veel zin in om in de geschiedenis van Gemert-Bakel te duiken en assistentie te verlenen bij onderzoeken.

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×