Update bericht (08/02/2021):

De lockdown is opnieuw verlengd om het coronavirus terug te dringen. De kern van het pakket maatregelen is dat iedereen zoveel mogelijk thuisblijft. Daarmee blijven het aantal contactmomenten, groepsvorming en reisbewegingen beperkt. Het gemeentearchief is dan ook gesloten voor publiek. De digitale en telefonische dienstverlening gaan wel gewoon door.

Wanneer is de studiezaal weer open?

De studiezaal blijft gesloten tot de dag na de versoepeling van de maatregelen. Dus na de opheffing van de lockdown. Wij hopen daarna de openingstijden weer snel te kunnen hervatten en je weer te kunnen verwelkomen. Wordt de lockdown verlengd?  Dan zal onze studiezaal ook pas later weer open gaan. Dan nog wel steeds uitsluitend op afspraak. Ook dan zijn er nog maar een beperkt aantal plaatsen per dag beschikbaar.

Dienstverlening gaat wel door, maar dan anders…

Er is meer informatie uit onze collecties online te vinden. Er zijn documenten gescand en nu digitaal beschikbaar. Via deze website is kun je informatie digitaal aan te vragen.

Zoek je informatie uit de collecties van het gemeentearchief en vind je het niet op de website? Natuurlijk zijn wij wel bereikbaar via gemeentearchief@gemert-bakel.nl Tijdens kantoortijden kun je ons ook bellen op (0492) 37 85 75. Iedere dag is een deel van de medewerkers via dit nummer bereikbaar, want ook zij werken thuis als dit kan. Wij zullen alle vragen zo snel  mogelijk en als het kan digitaal behandelen.

Maatwerk

Is het raadplegen van het origineel toch noodzakelijk? Zijn er redenen om dit niet uit te stellen? Dan kijken wij samen of wij individueel maatwerk kunnen leveren. Indien nodig, maken we dan een afspraak.

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×