Vanwege de coronamaatregelen is de studiezaal van het gemeentearchief tijdelijk gesloten geweest. Vanaf 19 november is de studiezaal weer voor publiek opengesteld, maar dan voorlopig weer uitsluitend op afspraak.

Dienstverlening gaat ook digitaal door

Zoek je informatie uit de collecties van het gemeentearchief en vind je het niet op de website? Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via gemeentearchief@gemert-bakel.nl Tijdens kantoortijden kun je ons bellen op (0492) 37 85 75. Wij zullen vragen zo snel mogelijk (digitaal) behandelen. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak een bezoek aan het gemeentearchief te brengen. Hiervoor zijn echter voorlopig maar enkele plaatsen per dag beschikbaar.
Wij vragen begrip voor deze maatregel en zullen proberen ieder toch zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×