Met ingang van 19 oktober gelden er strengere maatregelen in het gemeentearchief. Bezoekers kunnen nog steeds  uitsluitend op afspraak terecht in de studiezaal. Dit geldt óók op dinsdag, woensdag en donderdag.

Het huidige risiconiveau betekent  dat wij maximaal 3 bezoekers per dag in de studiezaal mogen ontvangen. Je kunt dus nog steeds telefonisch een afspraak maken om stukken te raadplegen als dat nodig is. Je kunt ook via deze site stukken reserveren of ons mailen met een voorkeur voor een datum. Wij nemen dan contact op om een definitieve afspraak te maken. Als je een afspraak hebt, dan zou het fijn zijn als je inlogt op deze website met een account. Wij hebben dan actuele contactgegevens voor een eventueel contactonderzoek.

Het aantal zitplaatsen in de serre is teruggebracht naar vier. Meer personen kunnen niet meer tegelijkertijd in de serre pauzeren. Er zijn steeds maximaal twee medewerkers aanwezig. Als je graag een van de medewerkers persoonlijk wilt spreken,  dan kun je ook daarvoor een (bel)afspraak maken.

De andere eerder genomen maatregelen blijven natuurlijk ook van kracht:

  • houdt 1,5 m afstand
  • was vaak je handen
  • hoest of nies in de elleboog
  • draag een mondkapje (of andere neus en mondbescherming) als je door de studiezaal, gang of serre loopt
  • blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×