De studiezaal van het gemeentearchief is weer open voor bezoek, maar alleen nog op afspraak.  Dit geldt dus nu óók op dinsdag, woensdag en donderdag. Vanwege de maatregelen die getroffen zijn om op anderhalve meter te blijven, zijn er nog maar zes werkplekken beschikbaar.

Binnen het gemeentearchief gelden de richtlijnen uit het protocol voor de anderhalve metersamenleving voor de archiefsector. Wat dit voor jou als bezoeker betekent, kun je nalezen in de “richtlijnen bezoekers“.

Via deze website kun je ook een bezoek voorbereiden. Je kunt alvast stukken aanvragen of reserveren, zodat deze voor je klaarliggen als je komt. Als je een gebruikersaccount hebt en daarmee inlogt, hoef je niet steeds jouw gegevens op het digitale aanvraagformulier in te vullen. Dat is ook handig in de studiezaal, want ook daar moeten stukken nu digitaal aangevraagd worden. Mochten er teveel reserveringen voor een dagdeel zijn, dan nemen we contact op om een goede afspraak te maken. Je kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail een afspraak maken voor een dag(deel).

 

 

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×