De studiezaal is vanaf 16 maart gesloten

Om invulling te geven aan de  richtlijnen en adviezen, vervallen vanaf 16 maart onze reguliere openingstijden. Dit betekent dat het tijdelijk niet mogelijk is om zonder afspraak de studiezaal te bezoeken. Wij vragen begrip voor deze maatregel. De gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers en medewerkers staat voorop.

Wanneer is de studiezaal weer open?

De landelijke adviezen en maatregelen gelden nu tot en met 28 april. Wij hopen daarna de openingstijden weer snel te kunnen hervatten en je weer te kunnen verwelkomen. Maar de maatregel kan langer duren, afhankelijk van de ontwikkeling van deze pandemie. Houd deze site in de gaten voor updates over onze openingstijden.

Dienstverlening gaat wel door, maar dan anders…

Zoek je informatie uit de collecties van het gemeentearchief en vind je het niet op de website? Natuurlijk zijn wij wel bereikbaar via gemeentearchief@gemert-bakel.nl Tijdens kantoortijden kun je ons ook bellen op (0492) 37 85 75. Wij zullen vragen zo snel mogelijk (digitaal) behandelen.
Is het raadplegen van het origineel toch noodzakelijk en zijn er redenen om dit niet uit te stellen? Dan kijken wij samen of wij individueel maatwerk kunnen leveren. Indien nodig, kun je dan een afspraak met ons maken. Om contacten te matigen, hebben wij per dag echter beperkte mogelijkheden hiervoor.

Meer weten?

Wil je weten wat jij kunt doen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen? Bekijk de video “maatregelen tegen het coronavirus” of bezoek rijksoverheid.nl/coronavirus.
 

 

 

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×